ЗУСТРІЧ ШАФІРА Є.М. З ВИКЛАДАЧАМИ та студентами ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ.

22 квітня Черкаський політехнічний технікум відвідав випускник 1989 року Шафір Є. М. Під час зустрічі з нашими викладачами і студентами, Євгеній Мусійович передав технікуму декілька комплектів дронів та комплектуючих до них для удосконалення навчального процесу і впровадження в технікумі нових напрямків розвитку.

Під час спілкування з викладачами, обговорювались сучасні тенденції підготовки майбутніх фахівців та вимоги до них з боку  роботодавців. Особлива увага приділялась питанням самовдосконалення фахівців. Окремо було розглянуто питання розвитку матеріально-технічної бази технікуму та покращенню навчального процесу в сучасних умовах.

Не менш цікавою була зустріч Євгенія Мусійовича зі студентами електромеханічного відділення спеціалізації "Обслуговування верстатів з програмним управлінням і робототехнічних комплексів". Студенти мали можливість живого спілкування зі спеціалістами з питань автоматизації та керування віддаленими об’єктами.

Завдяки зусиллям Євгенія Мусійовича, Черкаський політехнічний технікум отримав змогу розширити напрямки діяльності в межах спеціалізації та сформувати у  своїх студентів навички налагоджування та обслуговування літальних апаратів широкого спектру використання.