Тиждень фізико-математичних дисциплін

У Черкаському політехнічному технікумі з 12 по 16 квітня було проведено тиждень фізико-математичних дисциплін. Здобувачі освіти перших та других курсів мали можливість проявити обізнаність та ерудицію під час участі у різноманітних конкурсах, іграх, змаганнях та олімпіадах. Це сприяло розвитку логічного мислення, кмітливості, винахідливості; студенти проявили зацікавленість до математики, фізики і астрономії, історії розвитку цих наук; продемонстрували грамотне висловлювання своїх думок, відстоювали свою точку зору, поважаючи думки інших. Розвивали цілеспрямованість і впевненість у собі.

Студенти брали участь у таких заходах:

- інтелектуальних іграх "Брейн-ринг" (до Всесвітнього дня авіації і космонавтики), "Це цікаво знати", "Найрозумніший та найкмітливіший", "Знайомі незнайомці", "Світ фізики", "Математична мозаїка", "Знавці фізики", "Я знаю все";

- олімпіадах з математики та фізики;

- конкурсах газет, кросвордів, ребусів, цікавих задач, цікавих фізичних дослідів. 

Викладачі фізико-математичних дисциплін технікуму Єрягіна І.А., Прокопенко В.М., Курінна Р.П., Гончар Н.І., Хижняк Н.М., Носенко В.Ю., Русін О.О., Гончар М.П. висловлюють подяку усім студентам, які взяли активну участь у проведенні даних заходів!