ПОКАЗОВІ ЗАНЯТТЯ, ВЕРЕСЕНЬ-ЛИСТОПАД 2021

19 жовтня 2021 р. викладач коледжу Соловйова Надія Валентинівна в академічній групі ЕА 1-1 провела показове заняття з навчальної дисципліни «Хімія»  на тему «Насичені одноатомні спирти». Запорукою ефективності даного уроку є використання інноваційних форм та прийомів, а саме:  методів «Екран настрою» та «Асоціативний кущ», використання QR-кодів, рефлексії «Кольорова феєрія», виконання хімічних дослідів з демонстрацією за допомогою проектору, використання навчальних Google-forms  для систематизації засвоєного матеріалу. 

25  жовтня 2021 року старший викладач Романчук Олег Васильович в групі ЕА 3-1 провів відкрите онлайн-заняття на тему «Механізми ведучих мостів» з дисципліни «Будова та експлуатація автомобілів і тракторів». Мета заняття: ознайомлення з будовою, принципом роботи головних передач та диференціалів  автомобілів і тракторів.

28 жовтня 2021 року  в групі  ОВ 1-1 викладачем  Шильдською Галиною Володимирівною  було проведено відкрите заняття з хімії на тему  «Багатоатомні спирти».  Студенти ознайомилися  з багатоатомними спиртами (на прикладі гліцери­ну), розглянули їх властивості та застосування. Ключовий підхід викладача – постановка та спільний зі студентами розв’язок проблемного завдання, яке наскрізною лінією проходить через навчальну тему дисципліни. Виклад теми  збагачений прикладами, наочними матеріалами (відеодослідами, презентацією), вправами і задачами.

18 листопада 2021 року в групі ЕП 2-1 викладачі Заболотна Марина Олександрівна та Добридень Віта Анатоліївна провели відкрите бінарне заняття з дисциплін «Основи екології» і «Вступ до фаху» на тему «Екологічні інновації в енергетиці». Під час заняття розглянуто питання екологічного впливу енергетичної галузі на розвиток глобальних, регіональних проблем та екологічних інновацій в традиційній і нетрадиційній енергетиці. Основним елементом проведеного заняття є інноваційна технологія - метод проектів.